0475 53 24 51   (Storing? 24 uur service)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bericht inzake Corona

Geachte klant,
Hierbij willen wij u informeren over hoe Pleunis Installaties BV omgaat met het Corona virus. 

Bezoek monteurs

Om voor onze monteurs en voor u als klant, het risico zo klein mogelijk te houden, vragen wij u het volgende:

  • Mocht u een afspraak hebben/willen maken en u heeft last/of u krijgt last van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, meldt dit dan aan onze administratie zodat wij voor u een andere afspraak in kunnen plannen.
  • Mocht u last hebben/of krijgen van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, maar is de noodzaak wel urgent dat er een monteur bij u langs komt (bv cv storing ed) meldt dit dan aan onze planning, zodat we een gepaste oplossing kunnen zoeken.
  • Mocht u een afspraak met ons hebben gemaakt waarvan u vindt dat deze kan wachten, kunnen we de afspraak voor u verplaatsen naar een later tijdstip.

Als onze monteur bij u binnenkomt:

  • Houdt minimaal 1.5 meter afstand.
  • Geef de monteur geen hand.
  • Indien de monteur zichzelf niet prettig voelt in zijn werksituatie, ivm Corona virus, heeft hij het recht om te weigeren om naar binnen te gaan, of zijn werkzaamheden te staken. Wij zullen dan een andere afspraak met u maken.
  • Mocht u toch last hebben van een (kriebel)hoest of moet u niezen, dan graag in de binnenkant van uw elleboog.
  • Van onze kant kan het ook zo zijn dat onze monteur zich niet lekker voelt. Wij zullen dit nauwlettend in de gaten houden en de werknemer dan uit voorzorg naar huis sturen. Het is dus mogelijk dat als u een afspraak heeft gemaakt wij genoodzaakt kunnen zijn deze van onze kant alsnog te moeten afzeggen.

We hopen dat u begrip heeft voor de situatie. Op deze manier kunnen wij ons werk met enige aanpassing toch zo goed mogelijk blijven uitvoeren. Als we allemaal ons steentje bijdragen, moeten we dit met gezond verstand kunnen overbruggen.
Met vriendelijke groet, Pleunis Installaties BV.

/images/frontpage/pleunisinstallaties-huur-koop-cv.jpg

De zon is een onuitputtelijke energiebron. De zonne-energie wordt opgevangen en omgevormd zodat deze energie gebruikt kan worden. Voor thuisgebruik zijn er 2 toepassingen :

  • Via een collector en een boiler wordt de zonne-energie omgezet in warmte die wordt overgedragen aan een tapwatersysteem voor warmwater en eventueel aan de verwarming.

 zonneboiler schema

  • Via zonnepanelen en een omvormer wordt de zonne-energie omgezet in stroom.

 pv panelen schema

De besparing door inzet van duurzame energie is van diverse factoren afhankelijk. Een advies op maat is de enige manier om tot een eerlijk besluit te komen welke installatie het best bij uw situatie past. Momenteel kan er bij diverse gemeenten weer subsidie aangevraagd worden! Wij helpen u graag hierbij!

offtformoff

Op zoek naar een CV-ketel om te kopen of huren?

kopenoffhurenoff

Pleunis installaties is als onafhankelijk installatiebedrijf in Midden-Limburg al ruim 90 jaar een begrip en is gespecialiseerd op het gebied van;

list check   centrale verwarming,
list check   sanitair, zinkwerk,
list check   gas- en waterleiding,
list check   riolering en
list check   duurzame energiesystemen. 

Pleunis installaties, een professionele en betrouwbare partner, sterk in installatiewerk!

list check   Vakkundig personeel
list check   24 uur per dag bereikbaar
list check   Meer dan 90 jaar ervaring
list check   Maatwerkoplossingen

 

Onze diensten

abel bosch dyka

grohe honeywell intergas

itho nefit radson

vsh valliant remeha