0475 53 24 51   (Storing? 24 uur service)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bericht inzake Corona

Geachte klant,
Hierbij willen wij u informeren over hoe Pleunis Installaties BV omgaat met het Corona virus. 

Bezoek monteurs

Om voor onze monteurs en voor u als klant, het risico zo klein mogelijk te houden, vragen wij u het volgende:

  • Mocht u een afspraak hebben/willen maken en u heeft last/of u krijgt last van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, meldt dit dan aan onze administratie zodat wij voor u een andere afspraak in kunnen plannen.
  • Mocht u last hebben/of krijgen van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, maar is de noodzaak wel urgent dat er een monteur bij u langs komt (bv cv storing ed) meldt dit dan aan onze planning, zodat we een gepaste oplossing kunnen zoeken.
  • Mocht u een afspraak met ons hebben gemaakt waarvan u vindt dat deze kan wachten, kunnen we de afspraak voor u verplaatsen naar een later tijdstip.

Als onze monteur bij u binnenkomt:

  • Houdt minimaal 1.5 meter afstand.
  • Geef de monteur geen hand.
  • Indien de monteur zichzelf niet prettig voelt in zijn werksituatie, ivm Corona virus, heeft hij het recht om te weigeren om naar binnen te gaan, of zijn werkzaamheden te staken. Wij zullen dan een andere afspraak met u maken.
  • Mocht u toch last hebben van een (kriebel)hoest of moet u niezen, dan graag in de binnenkant van uw elleboog.
  • Van onze kant kan het ook zo zijn dat onze monteur zich niet lekker voelt. Wij zullen dit nauwlettend in de gaten houden en de werknemer dan uit voorzorg naar huis sturen. Het is dus mogelijk dat als u een afspraak heeft gemaakt wij genoodzaakt kunnen zijn deze van onze kant alsnog te moeten afzeggen.

We hopen dat u begrip heeft voor de situatie. Op deze manier kunnen wij ons werk met enige aanpassing toch zo goed mogelijk blijven uitvoeren. Als we allemaal ons steentje bijdragen, moeten we dit met gezond verstand kunnen overbruggen.
Met vriendelijke groet, Pleunis Installaties BV.

/images/frontpage/pleunisinstallaties-huur-koop-cv.jpg

Lange tijd werd aangenomen dat verbranding van hout niet zo milieuvriendelijk was in verband met het vrijkomen van CO2 tijdens de verbranding. CO2 speelt een belangrijke rol bij het broeikast effect.  Onderzoek heeft aangetoond dat de hoeveelheid CO2 die vrijkomt bij de verbranding net zo groot is als de hoeveelheid CO2 die vrijkomt bij de rotting van de zelfde hoeveelheid hout.  Als er daarbij nog genoeg bomen worden aangeplant die kooldioxide omzetten in zuurstof  dan is het milieuvervuilende aspect helemaal te niet gedaan.

Een houtkachel zorgt voor een gezellige warme sfeer in huis en in combinatie met toepassing van zonne-energie is dit een uistekend voorbeeld van toepassing van duurzame energie. 

houtkachel

offtformoff

Op zoek naar een CV-ketel om te kopen of huren?

kopenoffhurenoff

Pleunis installaties is als onafhankelijk installatiebedrijf in Midden-Limburg al ruim 90 jaar een begrip en is gespecialiseerd op het gebied van;

list check   centrale verwarming,
list check   sanitair, zinkwerk,
list check   gas- en waterleiding,
list check   riolering en
list check   duurzame energiesystemen. 

Pleunis installaties, een professionele en betrouwbare partner, sterk in installatiewerk!

list check   Vakkundig personeel
list check   24 uur per dag bereikbaar
list check   Meer dan 90 jaar ervaring
list check   Maatwerkoplossingen

 

Onze diensten

abel bosch dyka

grohe honeywell intergas

itho nefit radson

vsh valliant remeha