Skip to main content
0475 53 24 51 (Storing? 24 uur service)    pleunis@pleunisinstallaties.nl

CV Ketel kopen of huren

Kopen

Nieuwe cv-ketel kopen ?

Functioneert uw cv- of warmwatertoestel niet meer en is hij niet meer te repareren? Overweegt u een verouderd apparaat te vervangen door een moderne, zuinige installatie? Hoe gaat u de energiewensen vervullen in uw nieuwgebouwde huis?

Wij adviseren u graag over de aankoop van de cv-ketel en installatie die het beste bij uw woonsituatie past.

Een bijkomend voordeel is dat u recht heeft op 2 jaar standaardgarantie, gedurende deze tijd betaalt u geen kosten voor een service- en onderhoudsabonnement.

offtformoffKopen kan voor u de juiste keuze zijn.

Huren

Uw CV-toestel zoals u het wilt.

Functioneert uw cv- of warmwatertoestel niet meer en is hij niet meer te repareren? Overweegt u een verouderd apparaat te vervangen door een moderne, zuinige installatie? Hoe gaat u de energiewensen vervullen in uw nieuwgebouwde huis? Wij bieden i.s.m. met Abel&Co een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe cv-, combiketel of warmwatertoestel te huren.

U bent dan bovendien verzekerd van een zorgeloze 'all-in service'.
Voordelen van huren op een rij:

  • gratis advies;
  • u huurt voor minimaal 12 jaar;
  • geen grote uitgave ineens;
  • laag termijnbedrag;
  • zekerheid voor een lange periode;
  • meefinanciering van de installatiekosten mogelijk;
  • gespecialiseerde service gedurende de huurperiode;
  • periodiek onderhoud;
  • geen voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidskosten bij onderhoud of service.

Bekijk hier de folder en de mogelijkheden. (Opent in een nieuw venster.)

Gratis onderhoud en reparatie, geen voorrijkosten

Via een huurcontract met Abel&Co bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Eventuele storingen binnen de mantel van het toestel verhelpen wij snel en kosteloos. Ook worden nooit voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidskosten in rekening gebracht. Uw toestel blijft dus in optimale conditie en u zult er dus langer plezier van hebben. U krijgt gedurende de huurperiode niet te maken met onverwachte kosten aan het toestel.

Meefinanciering installatiekosten

Bij een huurcontract komen de kosten voor de installatie van het toestel voor uw rekening. U vindt deze kosten (voor arbeid en aansluitmaterialen) terug in onze offerte. Het is in principe een eenmalige kostenpost.

Abel&Co biedt u echter de mogelijkheid deze installatiekosten gespreid te betalen gedurende de contractperiode. In dat geval zal Abel&Co de installatiekosten (gedeeltelijk) ‘meefinancieren’. U kunt op deze wijze de installatiekosten tot € 1000,- onderbrengen in uw maandbedrag.offtformoff