0475 53 24 51   (Storing? 24 uur service)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een woning van de woningvereniging?

Woont u in een woning van een woningvereniging waarbij aangegeven is dat Pleunis installaties uw installateur is voor het onderhoud van het cv-toestel, dan kunt u een storing rechtstreeks bij ons melden via telefoonnummer 0475-532451 keuze 1.

Voor alle overige storingen aan de water-, gas- en/of sanitaire installatie dient u eerst contact op te nemen met uw woningvereniging!

Een eigen woning?

Bent u zelf eigenaar van de woning dan kunt u te alle tijde een storing bij ons melden, ook als u nog geen klant bij Pleunis installaties bent.
Meld uw storing telefonisch via 0475-532451 keuze 1.

Pas op!

Kosten voor het bijvullen en ontluchten van de cv-installatie zijn altijd voor rekening van de klant. Controleert u derhalve vóór een storingsmelding altijd de installatiedruk, als deze niet goed is, voer dan de werkzaamheden uit zoals omschreven onder 'vaak gestelde vragen' cv installatie bijvullen.

Tip.

Geeft het toestel een bepaade storingscode aan, schrijft u deze code dan op alvorens u een reset van het toestel uitvoert. Het toestel resetten doet u door de
resetknop in te drukken of u trekt even de stekker uit het stopcontact en wacht 10 seconden alvorens u de stekker weer insteekt.

abel bosch dyka

grohe honeywell intergas

itho nefit radson

vsh valliant remeha